Den 19 november är det dags för årets Betonggala. Betonggalan är ett av årets stora branschevenemang där Bemix även i år är med och sponsrar priskategorin Årets Montageledare.

Årets Betonggala och utställning blir helt och hållet digital. Detta innebär att några nya programpunkter har tillkommit och att dessa drar igång redan nu.  

Nytt för i år är att Studio Betong har premiär. Det innebär att vi under 4 avsnitt med olika målgrupper, får möjlighet att lyssna på olika föreläsare. Avsnitten av Studio Betong är inriktade och framtagna för att intressera de olika målgrupperna; konstruktörer, entreprenörer, arkitekter och byggherrar. 

Idag har turen kommit till avsnittet som riktar sig mot målgruppen entreprenörer. I detta avsnitt är Christoffer Nordquist från Bemix med och föreläser. Hör honom prata om bland annat expanderbruk och lagningsbruk för prefabricerade betongkonstruktioner, avancerade undergjutningar på industrier samt förstärkningar och reparation till infrastrukturprojekt.

Se Studio Betong här

Som en del av Finja utvecklar och levererar Bemix specialbruk till den svenska byggindustrin och har ett stort utbud av högteknologiska och specialanpassade expanderbruk. Användningsområdena är alltifrån avancerad undergjutning av maskiner, pelare och brolager till bultsättning i berg och fogning av prefabricerade betongelement.