Sen tidigare har Bemix lanserat och börjat leverera Bemix R50, Elementfogbruk och F4 i den nya förbättrade förpackningen och nu är det dags för nästa produkt. Bemix P3 är ett pumpbart universalbruk med snabb uttorkning. Bruket har en rinnande konsistens och appliceras lätt med en pump, och används framförallt för undergjutning av betong- och stålpelare.

Förutom att den nya plastsäcken har en ny illustration och tekniska symboler skyddar den bruket bättre och minskar klimatavtrycket. Precis som tidigare uppgraderade förpackningar är också den här plastsäcken 100 procent återvinningsbar består av minst 50 procent återvunnen plast. Hållbarheten för bruket förlängs ända upp till 24 månader i jämförelse med tidigare 12 månader.

Läs mer om de nya förpackningarna på vår webbplats.

…………………………..

Som en del av Finja utvecklar och levererar Bemix specialbruk till den svenska byggindustrin och har ett stort utbud av högteknologiska och specialanpassade expanderbruk. Användningsområdena är alltifrån avancerad undergjutning av maskiner, pelare och brolager till bultsättning i berg och fogning av prefabricerade betongelement.