Nyhetsrum

Nyhetsrum

Bemix på Rebetdagen 2020

12 februari, 2020

Den 12 mars finns Bemix på plats på Rebetdagen på Stockholm Waterfront. Årets tema är reparation och ytskydd för att uppnå hållbarhet. Dagen bjuder på intressanta föreläsningar och möjlighet till mingel med branschkollegor. Bemix kommer att hålla en kort presentation av våra reparationsprodukter.  Läs mer och anmäl dig till Rebetdagen på www.rebet.org För att se programmet […]

Läs mer

Finja stödjer byprojekt i Indien

6 december, 2019

Årets julgåva från Finja innebär att vi under 2,5 år kommer att stödja ett byprojekt i Indien via Hand in Hand. Organisationen arbetar på ett hållbart sätt för att bekämpa fattigdom i världen. Vi uppmuntrar också alla kunder, samarbetspartners och leverantörer att göra det samma. Tillsammans gör vi skillnad.

Läs mer

Bemix på årets Betonggala

5 december, 2019

Ett av årets stora branschevenemang, Betonggalan, arrangerades den 21 november. Bemix deltog som prissponsor i kategorin Årets Montageledare och var på plats för att dela ut priset. Företaget deltog även med monter i utställningsområdet.

Läs mer

Bemix sponsrar Årets Montageledare på Betonggalan

8 oktober, 2019

​Den 21 november äger ett av årets stora branschevenemang rum, Betonggalan. Bemix har även i år valt att sponsra priskategorin Årets Montageledare och kommer vara på plats för att dela ut pris till vinnaren.

Läs mer

Lila grön elbil på väg

4 juli, 2019

Ser ni en lila grön bil,  så vet ni att Bemix är på väg till en byggarbetsplats. Sedan 2015 är Bemix miljöcertifierad enligt ISO 14001 och nu tar vi nästa steg i vår hållbarhetsresa med en ny elbil.

Läs mer

Spräck sten, berg och betong med Snigeldynamit®

27 juni, 2019

Ingen sten är för stor eller för svår. Med Bemix Snigeldynamit spräcker du tyst, enkelt och effektivt oönskad sten.

Läs mer