Nyhetsrum

Nyhetsrum

Enkelt att mängdberäkna bruk med Bemix nya digitala brukskalkylator

27 augusti, 2021

För att underlätta mängdberäkningen av expanderbruk och lagningsbruk till ett projekt lanserar nu Bemix sitt senaste digitala verktyg, Brukskalkylatorn. Företaget har utvecklat kalkylatorn för att hjälpa sina kunder att på ett enkelt sätt räkna ut hur många säckar bruk som behövs.

Läs mer

Bemix P3 nästa produkt i smartare säck

5 juli, 2021

Sen tidigare har Finja Bemix lanserat och börjat leverera R50, Elementfogbruk och F4 i den nya förbättrade förpackningen och nu är det dags för nästa produkt. Bemix P3 är ett pumpbart universalbruk med snabb uttorkning. Bruket har en rinnande konsistens och appliceras lätt med en pump, och används framförallt för undergjutning av betong- och stålpelare.

Läs mer

Nu lanseras en instruktionsfilm för blandarpumpen S 36

24 juni, 2021

För att underlätta för användare av Bemix olika pumpar och maskiner har man låtit producera instruktionsfilmer. I senaste filmen får vi se hur blandarpumpen S 36 fungerar och de viktigaste momenten vid hantering av pumpen. Den innehåller steg som visar förberedelser, start och avstängning samt rengöring och säkerhetsrutiner.

Läs mer

Bemix erhåller ISO-certifiering

18 juni, 2021

Finja Bemix har granskats och erhållit förnyat certifikat för ISO 14001 godkänt av RISE Research Institutes of Sweden AB. Sen tidigare har företaget certifikat gällande utveckling, inköp och försäljning av specialbruk men med ISO 14001:2021 ingår resterande verksamhet vad gäller uthyrning och försäljning av Bemix maskiner.

Läs mer

Bemix lanserar populärt fogbruk i plastsäck

11 juni, 2021

Inom kort kommer Bemix att börja leverera Bemix F4 i en ny förpackning, en plastsäck som skyddar bruket bättre och minskar dessutom klimatavtrycket. Säcken är 100 procent återvinningsbar och består av minst 50 procent återvunnen plast. Hållbarheten för bruket förlängs upp till 24 månader i jämförelse med tidigare 12 månader.

Läs mer

Bemix finns nu på LinkedIn!

21 maj, 2021

LinkedIn är det populära sociala nätverket för yrkesverksamma. Plattformen har på senare år blivit en viktig digital mötesplats och så även för Finja Bemix, därför har företaget nu valt att starta en egen företagsprofil. Genom att följa Finja Bemix där kommer kunderna få aktuella uppdateringar om nyheter, projekt, mässor och rekryteringar.  – Vi finns sedan […]

Läs mer