Den 22 november äger ett av årets stora evenemang rum, Betonggalan. I år sponsrar vi på Bemix priskategorin Årets Montageledare och vi kommer vara på plats för att dela ut pris till vinnaren.

Mottagaren av priset ska ”under året aktivt bidragit till att ett speciellt projekt har lyckats utmärkt med prefabricerade betonglösningar”. Årets nominerade är Torsten Persson – Strängbetong, Filip Virdarson – Smidmek och Andreas Nordström – Göteborgs Elementmontage.

Bemix är en komplett, miljöcertifierad leverantör av specialbruk, för bland annat betongprefabmontage. Därför tycker vi att det är en självklarhet att sponsra just detta pris.

Betongalan är en mingel- och nätverksträff för arkitekter, byggherrar, entreprenörer, konstruktörer samt samhällsbyggnadsstudenter. Galan äger rum den 22 november på Waterfront i Stockholm. Galan arrangeras av Tidskriften Betong.

Som en del av Finja utvecklar och levererar Bemix specialbruk till den svenska byggindustrin och har ett stort utbud av högteknologiska och specialanpassade expanderbruk. Användningsområdena är alltifrån avancerad undergjutning av maskiner, pelare och brolager till bultsättning i berg och fogning av prefabricerade betongelement.