Den 21 november äger ett av årets stora branschevenemang rum, Betonggalan. Bemix har även i år valt att sponsra priskategorin Årets Montageledare och kommer vara på plats för att dela ut pris till vinnaren.

Årets nominerade är Andreas Hesselroth, Tomas Berglin och Stipo Lipovac. Vinnaren av priset, som utses av en jury, ska ”under året aktivt bidragit till att ett speciellt projekt har lyckats utmärkt med prefabricerade betonglösningar”.

Bemix är en komplett, miljöcertifierad leverantör av specialbruk, för bland annat betongprefabmontage. Därför är det en självklarhet för oss att sponsra just detta pris.

Betongalan är en mingel- och nätverksträff för arkitekter, byggherrar, entreprenörer, konstruktörer samt samhällsbyggnadsstudenter och arrangeras av Tidskriften Betong.

Som en del av Finja utvecklar och levererar Bemix specialbruk till den svenska byggindustrin och har ett stort utbud av högteknologiska och specialanpassade expanderbruk. Användningsområdena är alltifrån avancerad undergjutning av maskiner, pelare och brolager till bultsättning i berg och fogning av prefabricerade betongelement.