Ett av årets stora branschevenemang, Betonggalan, arrangerades den 21 november. Bemix deltog som prissponsor i kategorin Årets Montageledare och var på plats för att dela ut priset. Företaget deltog även med monter i utställningsområdet.

Priset som årets montageledare gick till 32-åriga Andreas Hesselroth, Kynningsrud Prefab AB, som planerat många stora projekt, exempelvis Mölndal Galleria och Kungälvs sjukhus. Vinnaren av priset ska ”under året aktivt bidragit till att ett speciellt projekt har lyckats utmärkt med prefabricerade betonglösningar”. För oss på Bemix är det ett viktigt och relevant att sponsra detta pris då vi är en komplett, miljöcertifierad leverantör av specialbruk, för bland annat betongprefabmontage.

Temat för årets gala var Concrete future. Framtiden för Bemix presenterades med hjälp av fyra E; Expanderbruk – våra hållbara produkter, Energi – grön el från egna vindkraftverk, E-handel – våra produkter kan beställas online, Elbil – vi erbjuder service med miljövänliga fordon.

I vår monter i utställningsområdet visades också vår nyhet dammreducerande planblandare. Med ett dammreducerande nätlock minskas dammolnet som uppstår vid knäckning av säck och blandning väsentligt. Locket finns tillgängligt till den kraftfulla och kompakta planblandare Rojo 80 och mottogs mycket väl av mässans besökare. Med den minskade mängden damm förbättras arbetsmiljön för alla som arbetar med torrbruk. Läs mer om Rojo 80 och dess dammreducerande tillbehör på bemix.se

Du kan även se ett klipp som visare den stora skillnaden mellan att knäcka säck med och utan det dammreducerande nätlocket på hemsidan.

Som en del av Finja utvecklar och levererar Bemix specialbruk till den svenska byggindustrin och har ett stort utbud av högteknologiska och specialanpassade expanderbruk. Användningsområdena är alltifrån avancerad undergjutning av maskiner, pelare och brolager till bultsättning i berg och fogning av prefabricerade betongelement.