Nu lanserar Bemix Conrep SR – ett nytt reparationsbruk, speciellt utvecklat för reparation och underhåll av anläggningskonstruktioner och för lagningar i de allra tuffaste miljöerna.

Conrep SR är ett högpresterande, tixotropt och fiberförstärkt lagningsbruk baserat på Anläggningscement som är ett CEM I cement. Bruket är avsett för betongreparationer med höga krav så som reparationsklass R4. Det kan med fördel användas för såväl lagningar av vertikala som horisontella betongytor, utan formsättning och i skikttjocklekar 5-50 mm.

”Conrep SR täcker behovet för betongreparationer med högre krav. Bruket har hög hållfasthet, bra vidhäftning och är dessutom frostbeständigt för applicering både utomhus och inomhus.” säger Karin Pettersson, VD Bemix.

Produkten förpackas och levereras i Bemix nya 20 kgs plastsäck vilket ökar hållbarheten på bruket och minskar därmed kassationen. Plastsäcken är dessutom gjord av minst 50 % återvunnet material och är 100 % återvinningsbar. Conrep SR är en del av Bemix sortiment av lagningsbruk som även består av Rapidspackel, Betongspackel och R50. Se hela sortimentet av lagnings- och expanderbruk och beställ direkt på bemix.se.