För fjärde året i rad sponsrade Bemix priset för Årets Montageledare. Prisutdelningen skedde i samband med Betonggalan 2021 som sändes digitalt under torsdagskvällen den 18/11.

Då Bemix är en komplett miljöcertifierad leverantör av specialbruk till prefabricerade betonglösningar, är de stolta över möjligheten att få sponsra priset för Årets Montageledare.

”Eftersom vi levererar anpassade expanderbruk till prefabricerade betongelement är det en självklarhet för oss att för fjärde året sponsra detta pris. Vi på Bemix önskar vinnaren ett stort grattis!” – Karin Pettersson

Priset gick i år till Jesper Jonasson, Strängbetong, som mött kriterierna att under året aktivt ha bidragit till att ett speciellt projekt har lyckats utmärkt med prefabricerade betonglösningar.

För fullständig motivering besök betong.se.

_________________

Som en del av Finja utvecklar och levererar Bemix specialbruk till den svenska byggindustrin och har ett stort utbud av högteknologiska och specialanpassade expanderbruk. Användningsområdena är alltifrån avancerad undergjutning av maskiner, pelare och brolager till bultsättning i berg och fogning av prefabricerade betongelement.

För produkter och mer information besök www.bemix.se.